Keskustelu

Vihaa itseäsi - tyhmä!

Jorinoistasi paistaa yksinkertainen tyhmyys lävitse... sinulla on siis todella syytä vihata itseäsi.

Vast:Vihaa itseäsi - tyhmä!

Jatka vaan tarinoita Jammu-sedästä. Se on sinun tasosi.

Vast:Vast:Vihaa itseäsi - tyhmä!

Mitä selität? Kommenttini oli tarkoitettu Jorisija-Jorille.

Ilja = Jammu

Nyt Eskolin keksi rasismikiimassaan rinnastaa Ilja Janitskinin Jammu-setään. Miten sekaisin voi ihminen olla jolla on lapsia?

Vast:Ilja = Jammu

Kohdilleenhan tuo vertaus menee. Rikollisia ja samalla tavalla ilmaisunvapauden sankareiksi määriteltäviä, jos agenda ja halu niin vaativat. Taitaa vaan harmittaa kun ääliöiden sananvapaushorinat paljastuvat vain rikollisen tomppelin glorifioinniksi?

Vast:Vast:Ilja = Jammu

Näihin jorinoihin tiivistyy suvakismin raakuus ja järjettömyys. Toinen raiskaa ja murhapolttaa lapsia, toinen puhuu välillä paskaa netissä. Suvakeille ne ovat yhtä pahoja asioita, koska ideologia näin määrää.

Vast:Vast:Vast:Ilja = Jammu

Eli kun miltei kaikki muu rikollisuus on raiskausta lievempää ne pitäisi siis hyväksyä? Hieno asenne.

Vast:Vast:Vast:Vast:Ilja = Jammu

Ja mikä ideologia? Mikä ideologia on johdonmukaisuus ja oikeassa oleminen?

Vast:Vast:Vast:Vast:Vast:Ilja = Jammu

Saatana täällä terve.Tässä tätä paskanjauhamista aikani katellut,taidan tulla korjaamaan omani pois.Jorille on paikka allahin vieressä,siinä aatun,idi aminin ja stalinin kyljessä.Tämä viisaiden,itselleen suvaitsevaisten ja oikeamielisten kerho.Te muut lähdette lapioimaan hiiliä enemmistön kera koska olette väärinajattelijoita vääräuskoisuuden lisäksi.Saatte lämmittää tuota eliitin sviittiä ihan kellarista käsin kuten teidän osa ollut ennenkin.

Vast:Vast:Vast:Vast:Ilja = Jammu

Ei vaan on nolouden huipentuma vetää yhteen Ilja ja Jammu. Vain todella häiriintyneen maailmankuvan omaavat pystyy tuohon.

Uusi kommentti