Kaikki rasistit ovat perussuomalaisia #Sananvapaus

 

PS on huolissaan sananvapaudesta. Ja siitä, miten PS:n edustajat joutuvat 'painimaan' sananvapauden kanssa ja laki pitäisi laittaa uusiksi. Nerokasta. Mitäpä, jos samaa logiikkaa sovelletaan muiden lakien suhteen? Se nimittäin näyttää tältä:

"Päivittäin niin moni joutuu painimaan seksuaalisten paineittensa kanssa. Raiskaamiselta rajat pois!"

"Joka hetki Suomen maanteillä moni ihminen joutuu painimaan ylinopeussakkojen kanssa. Poistetaan nopeusrajoitukset!"

"Liian moni suomalainen mies joutuu painimaan kontrolloimattoman väkivaltaisuutensa kanssa. Poistetaan väkivaltarikokset laista!"

"Päivittäin niin moni joutuu painimaan alkoholin aiheuttamien paineiden vuoksi. Alkoholin saannilta rajat pois ja verot nollaan!"

PS oikeastaan kertoo vaateessaan, että heitä harmittaa, kun eivät saa suoraan solvata kansanryhmiä, vaan heidän tarvitsee käyttää kiertoilmaisuja, kuten 'pedofiilikulttuurin edustaja', 'partalapsi' ja vaikka 'loinen'. Kun olisi niin paljon kivempaa sanoa suoraan 'somali', 'irakilainen' ja 'paskas...eiku pakistanilainen'.

Oikeasti on absurdia selittää, miten joutuu painimaan sananvapauden kanssa, kun voi puhua esimerkiksi näin ilman mitään pelkoa sanktioista:

-"Islamilainen kulttuuri on sellainen, jossa kaikki kaivaa silmää toiselta päästä. On selvää, että he eivät pysty elämään täällä rauhassa meidän kanssa. Islam ei kuulu meidän yhteiskuntaan.”-

Näin puhuu meille perussuomalainen politiikko. Ja silti he joutuvat 'painimaan' sananvapauden kanssa ja laki olisi saatava uusiksi. Perverssiä.

No, ei tämä yllätä minua. Sillä oikeastaan perussuomalaiset itsessään ovat puhdas vihan kultti, joka aatteena ei ole toimiva länsimaisten arvojen kanssa. Pitää silti muistaa, että kaikki perussuomalaiset eivät ole rasisteja, mutta tämä ei ole Suomen kannalta oleellista. Suomen kannalta oleellista on, että kaikki rasistit ovat perussuomalaisia.

On vaikea nimetä röyhkeämpää, kiittämättömämpää, vaateliaampaa, aggressiivisempaa ja kaikkinaisesta itsekriittisyydestä vapaampaa vähemmistöä kuin perussuomalaiset. Kaikista muista, haasteellisistakin, ryhmistä nousee niitä, jotka kehottavat omiaan lopettamaan uhriruikutuksen ja katsomaan peiliin, vaan ei perussuomalaisista, sillä he etsivät totuutensa opinkappaleistaan Scriptasta sekä MV- julkaisusta. On selvää, että he eivät pysty elämään täällä rauhassa meidän kanssa. Perussuomalaisuus ei kuulu meidän yhteiskuntaamme.

Kun lukee perussuomalaisten pyhiä tekstejä Scriptasta sekä MV:sta, on helppo todeta, miten perussuomalaisuus on raiskauksen ja väkivallan pyhittävä kultti. Scripta sekä MV ovat täynnä väkivaltaa, kullinlutkutusfantasiaa, raiskausunelmointia ja siksi perussuomalaisuus on väkivallan ja raiskauksen pyhittävä uskonto, siis väkivaltauskonto. Väkivalta on Scriptan, MV:n sekä perussuomen tahto. Minua ihmetyttää kokonaisvaltaisesti, miksi perussuomalaisilla on niin suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten maahanmuuttajille, turvapaikanhakijoille sekä muille vähemmistön edustajille. Mielestäni tämä kaava on aika selkeä. Miksi perussuomalaiset hyppelevät munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla? Sairasta.

Jos perussuomalaisuutta tarkasteltaisiin yhteiskunnallisena aatteena, sen tuhoisuudesta tuskin kiisteltäisiin. Mitä mieltä olisimme liikkeestä, joka vaatii väkivaltaa sekä perseraiskauksia toisin ajatteleville, Vihreille, vasemmistolaisille, maahanmuuttajille ja homoille? Itse asiassa esimerkkejä on Euroopankin lähimenneisyydessä, eikä niiden tuomittavuudesta tunnu olevan suurempaa erimielisyyttä.

Siksi meidän on alettava pohtimaan perussuomalaisten leirityksiä. Luodaan heille oma reservaatti, jossa asua eristyksessa suomalaisesta yhteiskunnasta. Leiritysautomaatti pyörimään. Nyt.

Ai niin. Oikeassa maailmassa sananvapautta ei Suomessa ole juuri rajoitettu ja täällä saa puhua hyvin vapaasti:

Suomessa on tuomittu vuosina 2009 – 2014 kiihottamisesta kansanryhmää vastaan 27 henkilöä, selviää Tilastokeskuksen tilastoista. Tuomiot rikosnimikkeestä eivät ole kovia.

Minusta tuo tuomioiden alhainen määrä kertoo oikeastaan siitä, että laki ei toimi lainkaan, sillä käytännössä mikään puhe ei ole kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Ehkä meidän pitäisikin kysyä lain muuttamisen sijaan, että milloin sitä lakia aletaan oikein noudattamaan.

MOT.

 

PS. Kaikki oleelliset 'mölähdykset' tässä kirjoituksessa ovat Jussi Halla-ahon tai jonkun muun persun kynästä. Minä vain korvasin 'maahanmuuttajan' tai 'muslimin' sanalla 'perussuomalainen'. Miettikää siis uudelleen, mitä tarkoittaa sananvapauden kanssa 'painiminen'.