Persujen pervot bileet #Persupuhe

 

Heinäkuu on persuille haastavaa aikaa.

On kesäloma, eikä ole oikein mitään tekemistä. Monella persulla alkaa kesälomalla hieman ahdistamaan. Ja kun ahdistaa, pitää puhua. Ja kun persulle syntyy paine puhua, alkaa monella heistä #persupuheen ylivuoto, jonka lyyristä ripulia viime vuonna valahti pöntön täydeltä Olli Immosen toimiessa taistelun ja vallankumouksen sinivalkoisena noroviruksena.

Timo Soini lupaili tuolloin jotain harjausta ja kurinpalautusta, mutta eihän siitä mitään tullut. Eikä Timo Soinin touhuissa enää tänä vuonna ole muutenkaan ollut mitään järkeä, vaan hän pitää itseään kovin kiireisenä töiden välttelyn, muiden solvaamisen sekä kommunistinmetsästyksen muodossa. Minä toivon, että hän saa kaiken mahdollisen avun.

Mutta nyt heinäkuussa on #persupuheesta saatu jälleen maistiaisia. Pääteemoina ovat nyt toimineet pervot, seksistisesti homokyyläävät homot sekä tietenkin maahanmuuttajat (jotka ovat turkulaisia). Homoista puhui edustaja Laura Huhtasaari, jolle Priden ihmiset ovat 'pervoja':

Edustaja Huhtasaari linkkaa kirjoitukseen 'Miksi en pidä gay pridesta' ja kirjoittaa tuon saatteen. Itse linkattu kirjoitus on epäolennainen tässä kohtaa. Olennaista on, että edustaja Huhtasaari käyttää kirjoitusta välineenä kutsuakseen ihmisiä pervoiksi ja vain siksi, että he ovat homoja ja pukeutuvat karnevaaleilla hassusti. Kirjoituksesta sinällään voi sanoa sen olevan roskaa. Siinä kritisoidaan Helsinki Pridea - ja laitetaan kuvia kaikkialta maailmasta samalla metodilla kuin ruotsidemokraatit länsinaapurissa, jotka selittäessään maahanmuuton ongelmia Ruotsissa käyttivät kuvia Intiasta.

'...pervojen K-18 -vappuparaati." Että sellainen koko perheen iloinen tapahtuma.'

Laura Huhtasaari kutsuu siis ihan itse sujuvasti Prideen osallistujia pervoiksi. Kyllä tuo sanattomaksi vetää.

Ei kannata unohtaa, että Laura Huhtasaari kuuluu nykyään sekä lakivaliokuntaan että sivistysvaliokuntaan. Miettikää: henkilö, joka kutsuu ihmisiä ihan muina miehinä, ihan tuosta vaan, pervoiksi, puhuu mielellään äärioikeiston tilaisuuksissa (joissa toivotaan kaktuksen tunkemista Li Anderssonin anukseen), käy äänestämässä hallituksenvastaisesta politiikasta, eikä usko evoluutioon. Ajatelkaapa oikein: lakivaliokunta ja sivistysvaliokunta. Laura Huhtasaari, joka kutsuu homoja pervoiksi. Todellista sivistystä.

Oikeasti: näillä persuarvojen ihmisillä on lapsiakin, joille opettavat erilaisen olevan 'pervoa'. Tämä homokammo sekä erilaisuuden kunnioittamattomuus ovat vahvasti periytyviä luonteenpiirteitä, sillä sen opettavat lapsilleen omat vanhemmat. Kyllä: ihmiset itse opettavat lapset homokammoisiksi juuri noilla puheillaan 'pervoista'. Ja todellisuudessa lapset voisi kasvattaa siten, ettei ole mitään ihmeellistä siinä, jos kaksi miestä kulkee kadulla käsi kädessä. Hyvin yksinkertaista: homoudessa ei ole mitään ihmeellistä. Mitä vanhemmat edellä, sitä lapset perässä ja mitä poliitikot edellä, sitä kansa perässä.

Sillä on merkitystä, mistä puhumme ja miten. Siksi meidän tulee puhua tästä. Siksi meidän ei tule vain hymistellä hiljaa, kun kansamme edustajat kutsuvat homoja pervoiksi. Tasavertaisuus on edelleen todellinen haaste, kun homoista puhutaan 'pervoina' (eikä siinä koeta olevan mitään erikoista).

Myös edustaja Raatikainen oli tänään homofobisen lyyrisen tunnelmoinnin vauhdissa mukana:

Tässä haisee vahva projisointi: kun itse tykkää 'kyylätä', olettaa muidenkin 'kyyläävän'.

Sitä tarina ei toki kerro, ketkä ovat herra Raatikaisen kyyläyksen kohteet, eivätkä ne minua edes kiinnosta. Herra Raatikainen saa kyylätä vaikka minua, 110kg jykevää suomalaista heteromiestä, sillä ei ihoni 'kyyläyksestä' kulu, eikä minua 'kyyläys' häiritse. Sitä minä en vain ymmärrä, miksi nuo suihkutiloja pelkäävät kahelit luulevat homojen 'kyyläävän'? Ja ei edes vain 'kyyläävän', vaan 'seksistisen homokyyläävän'. Ei ole siis kyse pelkästä kyyläämisestä, vaan 'homokyyläämisestä'. Kyyläävätkö heteromiehet virtsaavia naisia pöntöllä, jos osuvat samaan vessaan? Kuka oikeasti kehtaa 'kyylätä' vaikka yhteissaunassa? Mutta homot nyt sitten jostain syystä kyyläävät niin perkeleesti. Minä en vain tajua, miksi he niin tekisivät? Koska ovat 'pervoja', kuten Huhtasaari sanoi?

Outoja ovat homokammoisten puheet. Ja juuri nuo puheet osoittavat, että Pridella on edelleen paikkansa ja merkityksensä. Minusta on toki hirveän surullista, että ihmisten täytyy edelleen mennä kadulle muistuttamaan meitä muita siitä, että he ovat olemassa ja heillä on oikeus olla olemassa juuri sellaisina kuin ovat, ihmisarvoisina, tavallisina ihmisinä ilman, että kansanedustaja kutsuu heitä pervoiksi. Tasavertaisuuden eteen on tehtävä vielä paljon työtä, jotta laurahuhtasaarien ja muiden kyyläyspelkoisten raatikaisten asenteet hiljalleen katoaisivat oudoksi anekdootiksi historian hämäriin.

Maahanmuuttoteemaan liittyen heinäkuun #persupuheen esiinmarssia johti kansamme edustaja Leena Meri. Hän teki heinäkuun #persupuheensa toivottamalla Mustan Barbaarin eli James Nikanderin lähtemään takaisin kotimaahansa suomalaista rasismia neutraloiden:

Harmi vain edustaja Meren uskottavuuden suhteen, että herra Nikander on ihan ehta suomalainen ja kotoisin Turusta. Kansanedustaja myös suorastaan valehtelee omassa US:n uutisessa, sillä ei hän puhunut maahanmuutosta yleisesti, vaan puhe oli nimenomaan James Nikanderista ja 'kotien antamisesta heille' hänen omassa FB- seinällään (ks. yo. kuva). Nuo yo. kuvan kommentit liittyvät juuri tuohon keskusteluun James Nikanderin sukulaisten kohtelusta sekä siihen liittyvästä mahdollisesta etnisestä profiloinnista. Edustaja Meri luonnollisesti dissaa etnisen profiloinnin ja rasismin mahdollisuuden uhriutumalla ja tekemällä pilkkaa. Poliisi toki on myöntänyt jo pari vuotta sitten harrastavansa etnistä profilointia ja poliisi myöntää ongelman olevan edelleen akuutti:

-"Hiltusen mukaan etninen profilointi on ollut selkeästi ongelma poliisin toiminnassa kuluneet kymmenen vuotta."-

Minun on pakko myöntää yksi asia: minä en tiedä, miltä 'ulkomaalainen' näyttää. Olemme rakenteellisen rasismin ytimessä, sillä juuri noilla edustaja Meren puheilla ja ennakkoletuksilla me ylläpidämme rasistista kuvastoa yhdessä viranomaisten kanssa.

Arvon kansanedustajat puhuvat puhdasta persua, jossa viljellään puolitotuuksia, valehdellaan, viljellään epämääräisiä yhteyksiä asioiden välille ja tarkoitus on simppeli: kertoa kannattajille, miten homous on pervoa ja maahanmuutto uhkaa Suomea. Rasismi ja kaikkea vierasta karsastava junttikonservatiivisuus ovat persujen sielu ja sydän. Ja tietenkin 'homokyyläyksen' pelko.

Nyt on heinäkuu ja uutiset ovat vähissä. Siksi #persupuhe. Siksi persujen pervot bileet.