Perussuomalaiset ovat miehiä, jotka vihaavat naisia #Feminismi

 

A-studio. Eilen. Melkoinen kokemus.

Kerron oleellisen poikkeuksellisesti kuvin, sillä sanat eivät aina riitä kertomaan kaikkea. Olkaa siis hyvät, nyt mennään!

“Asiakeskeisyys erottaa meitä tunnepohjaisesta politikoinnista…“

”Usein naisella tuntuu olevan se tunne vahva…”

…”jonka mukana mennään mieluimmin, tai helpommin…”

”Ei vittu, se sanoi tosiaan noin. Bitch, please.”

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo puhui eilen A- studiossa. Hän puhui perussuomalaisesta asiakeskeisyydestä.

Asiakeskeisyys. Tuo sana on minulle tuttu. Mutta miten se liittyy puolueeseen, jossa ’asiakeskeisyyden’ voi tiivistää sanomalla ’Kiemunki’, ’uimahallin homot’, ’hupsuttelu’, ’homokyyläys’, ’palautusautomaatti’, ’Hakkarainen’, ’Priden pervot’, ’evoluutio on vain mielipide’ sekä ’avioituminen koiran kanssa’?

Asiakeskeisyys. Sana, joka ei todellakaan sovi samaan lauseeseen Perussuomalaisten kanssa.

Toki tuore ulostulo edustaja Oinoselta oli poikkeuksellisen asiakeskeinen, kun hän pohti perussuomalaisia ja satiaisia samassa lauseessa. Tuo on hyvää pohdintaa, sillä satiaiset minullekin tulevat ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan persuista.

A-studiossa Riikka Slunga-Poutsalo pohti myös sitä, miten naiset ns. ’vetää tunteella’. Että tämän taipumuksensa vuoksi naiset eivät ’asialinjan’ puoluetta oikein kannata, kun naiset ovat vähän hysteerisiä ja elävät tunteiden aallokossa, eikä rationaalinen ajattelu oikein suju.

Näin meillä keskustellaan vuonna 2016.

Perussuomalaiset ovat Slunga-Poutsalon mukaan siis enemmän asiapuolue kuin muut puolueet ja siksi naiset kannattavat heitä vähemmän. Ilmeisesti he siis haluavatkin, että naiset eivät heitä äänestä, sillä he osoittavat puheensa puoluesihteerin(kin) toimesta lähinnä miehille, sillä miten muuten tuon naisia halventavan viestin voisi tulkita? Tämä on toki omalla tavallaan ymmärrettävää, sillä parhaillaan Taloustutkimuksen heinäkuun kyselyn mukaan kannattajakunnasta pakenevat nyt 35–49-vuotiaat miehet, toimihenkilöt ja yrittäjät, jotenka miesten kosiskelu naisia halventaen lienee tietoinen valinta. Sitä en toki ymmärrä, pitävätkö perussuomalaiset suomalaisia miehiä niin taantumuksellisina, että he haluaisivat äänestää puoluetta, jonka ’asialinjan’ mukaan naiset ovat järjettömiä?

Vaikuttaakin siltä, että Perussuomalaiset ovat käyttäneet herra Paavo Pulkkista neuvonantajanaan pohtiessaan tätä uutta ’asialinjaansa’ sekä sitä, mihin suuntaan puoluetta kannattaa viedä ja missä ovat puolueen oleelliset kipupisteet:

Naiset. Te ette pelkästään pilanneet Perussuomalaisten suosiota, vaan te olette pilanneet koko maailman. Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan.

On selvää, että perussuomalaiset ovat suuntansa valinneet – ja se on se kultainen 50- luku.

Riikka Slunga- Poutsalon toive on, että pysykää keittiössä ja antakaa miehen pitää järjellisenä olentona huolta politiikasta ja yhteisten asioiden hoidosta. Sillä onhan siellä kotona pölyjä pyyhittävänä ja pyykkiä pestävänä? Ja kotona voi lukea Harlekiinia ja olla tunteellinen turvallisesti. On oikeasti naisen etu pysyä kotona, eikö vain?

Veikkaan, että monella naisella kävi tunteisiin tuo eilinen keskustelu A-studiossa. Ai niin, mutta sehän on naisten luonnollinen tapa suhtautua asioihin!

Eiku…

Slunga-Poutsalo on jo aiemmin asialinjansa mukaisesti sanonut, että:

-"Feminismissä on vahvasti negatiivinen sävy. Ei se ole enää tänä päivänä sitä, että kannatat tasa-arvoa. Sillä on sellainen sävy arkipuheessa, että haluat naisille enempi miesten kustannuksella. Suomessa naiset on niin tasa-arvoisia, että ne näyttääkin miehiltä. Ollaan ylpeitä siitä, että ollaan naisia. Meil on vähän tissiä ja meil on vähän makkaraa. Että yritetään olla yhtä tasa-arvoisia kuin miehet tai vähän tasa-arvoisempiakin."-

Ei feminismissä oikeasti ole negatiivinen sävy. Paitsi niiden mielestä, joille ihmisten välinen tasa-arvo on loukkaus.

On selvää, miten feminismi ovat perussuomen tarinassa osoituksia rappiosta, eikä tasa-arvo kuulu heidän arvomaailmaansa. Tämän vuoksi he vastustavat miltei kaikkia ehdotuksia, jotka liittyvät sukupuolten väliseen tasa-arvoon ja myös analogisesti samalla logiikalla myös rasismiin ja sen torjumiseen. Sillä ihmiset eivät heidän tarinassaan ole tasavertaisia. Tämän vuoksi he sanovat puoluesihteerinsä suulla televisiossa, miten naisille tunteen varassa toimiminen on tyypillistä, ei rationaalisuus. Perussuomalaiset ovat miehiä, jotka vihaavat naisia. Tai no, he vihaavat kaikkia, jotka eivät ole perussuomalaisia miehiä.

Ihmiset. Meillä on työtä tehtävänä. Tasa-arvo ei ole valmis. Feminismiä todella tarvitaan. Nyt.