Teitä on varoitettu #Perussuomi

 

-”Maailmankuva, jota SVL ajaa, on tuttu 1930-luvun kansallissosialistisista liikkeistä. Se julistaa valkoisen rodun ylivaltaa ja vastustaa kapitalismia.

Se ihannoi perinteisiä perhe- ja sukupuolirooleja ja romantisoi "arjalaisen" ihmisen läheistä suhdetta luontoon. Suomen Vastarintaliikkeen ideologiassa naisten tulee olla siveellisiä.Vaimon rooliin kuuluu monia vastuita.

"Hän ei solvaa, arvostele tai juoruile perheen asioita eteenpäin", linjataan Patriootti-sivustolla.

SVL on miesten liike, mutta mukana on myös muutamia aktiivisia naisia.

Esimerkiksi foorumin toimitustyössä ja kirjallisuuden kääntämisessä SVL:n keskeisin yhteyshenkilö Ruotsiin on oululainen nainen.

Sukupuoliroolien lisäksi liikkeen jäsenet ovat kiinnostuneita esimerkiksi rodunjalostuksesta.

"Reaalipoliittisen rotuhygienian tuleekin perustua ajatukselle kokonaisvaltaisesti terveestä ihmisestä. Kolmannessa valtakunnassa sterilisaatio-ohjelmaa propagoitiin vetoamalla kansantalouteen; mieleltään tai ruumiiltaan sairas yksilö oli rasite muutenkin niukkoina aikoina", Sebastian Lämsä kirjoitti joulukuussa 2012.”-

Suomalaiset natsit olivat vielä jokunen vuosi sitten vain huvittava joukko larppaajia, jotka haluaisivat uusintaa hieman historiaa ja päästä vähän tappamaan kaikkea, joka on heidän tarinaansa vastaan, sillä isänmaa velvoittaa.

Mutta tänään, vuonna 2016, hieman hirvittää, että Suomen Eduskunnassamme on hallituspuolue, jonka jäsenet avoimesti kannattavat kansallissosialistista aatetta. Tuon larppaajajoukon edesottamuksia voi käydä ihailemassa täällä: https://aarioikeisto.files.wordpress.com/2013/02/c3a4c3a4rioikeisto-suomessa-luku-5-svl.pdf

Perussuomalaisen puolueen julkinen natseilun hyväksyntä alkoi nousemaan pintaan sen jälkeen, kun Olli Immonen tuli kaapista ulos ja tunnusti väriä:

-"The enemy will face painful defeat and the strongest among us arise in all glory."-

Tämä värin tunnustaminen muistui mieleeni jälleen tänään, kun YLE julkaisi artikkelisarjan Suomen Vastarintaliikkeestä, Soldiers Of Odineista sekä yleisesti suomalaisesta äärioikeistosta. Tuon artikkelisarjan perusteella voi oikeutetusti sanoa, että suomalainen äärioikeistolaisuus, kansan kielellä 'natseilu', ovat muuttumassa osaksi hyväksyttyä keskustelun agendaa, sillä perussuomalaiset ovat nostaneet aatteen arvot osaksi heidän omaa poliittista agendaa ja siten hiljaa hivuttaneet länsimaisia arvoja halveksivat puheet hyväksyttäviksi kannanotoiksi, joista on tullut valideja kannanottoja.

Moraalisesti vetelinä opportunisteina perussuomalaiset eivät välitä äärioikeiston puheesta, vaikka heidän puolueensa näkyväksi osaksi on muodostunut julkinen natseilu sekä perinteisempi rasimi. Sillä he oikeasti hyväksyvät tuon kaiken. Silä mitä muuta voi sanoa siitä, epärealistiseen islamdystopiaansa uskova joukko kutsuu itseensä kohdistuvaa kritiikkiä ’kansalaisia ja mediaa kiihottavaksi vihapuheeksi’ aivan totena? Ja jotenkin tämä alleviivaa sitä ajatusta, joka minulla on ollut jo pitkään: keskustelu maahanmuuttokritiikistä on oikeasti eufemismi jollekin ihan muulle. Oikeastaan mitään maahanmuuttokritiikkiä ei edes ole olemassa, sillä me kaikki olemme oikeastaan määritelmällisesti maahanmuuttokriitikoita. Sillä kukaan ei kannata rajatonta maahantuloa, kukaan ei kannata rikollisten maasta poistamisen estämistä, kukaan ei ole ratkaisemassa pakolaiskriisiä pelkällä turvapaikkaprosessilla, kukaan ei halua tänne terroristeja, tappajia saati raiskaajia, kukaan ei halua Suomeen rinnakkaisyhteiskuntia eri laein.

Maahanmuuttokritiikissä on perussuomalaisessa tarinassa oikeastaan enemmän kyse arvoista ja niiden puolustamisesta. Siis siitä, pitääkö ihmisiä kohdella perusarvojen mukaisesti vai, onko kaikilla samat ihmisoikeudet vai ei - ja tämä jako saa pakolaiskriisistä vain sopivan raamituksen, sillä siinä mitataan meidän arvomme. Ei ole siis maahanmuuttokriittisyyttä, vaan on arvojen taistelua, jonka areenaksi on muuttunut keskustelu maahanmuutosta, sillä sen suhtautuminen kanssaihmisiin paljastaa, olemmeko me ihmisiä vai barbaareja:

-"MUTTA käynnissä on myös toisenlainen kamppailu, joka on Euroopan laajuinen. Meneillään on liberaalin demokratian ja epäliberaalien valtarakenteiden, humaanin ja kovan Euroopan mittelö, jota enimmäkseen ei käydä asein vaan asentein, yhteiskuntien välillä ja sisällä. Tähän hetteikköön Eurooppa tuntuu jotenkin kadottaneen itsensä.

On ehkä syytä tarkentaa, mitä tarkoitan liberaalilla demokratialla. Tarkoitan ensisijaisesti arvoja. Tarkoitan sallivaa elämänasennetta. Tarkoitan vapauksia.

Tarkoitan sitä, että yksilöllä on oikeus olla, mitä hän on, ja sitä mieltä, mitä hän on. Tarkoitan sitä, että yhteisön etu ajaa yksilön edun edelle vain rajatuissa tapauksissa, ja yksilö on täysin alisteinen yhteisön edulle vain silloin, jos vaakalaudalla on yhteisön olemassaolo.

Tätä voisi purkaa pitkäänkin, koska olemme eurooppalaisen filosofian vuosisataisten peruskysymysten äärellä, mutta olen armollinen ja säästän teidät teoreettiselta esitelmöinniltä."-

Tämän keskustelun jakolinja ei mene oikean ja vasemman välissä, vaan jakolinja menee liberaalin ja epäliberaalin arvomaailman välissä. Merkittävimmät erot näiden kahden välillä:

  • Ovatko perusarvot kaikille kuuluvia - ts. saako ihmisiä kohdella eri tavalla perustuen etniseen taustaan.
  • Ovatko perusoikeudet kaikille ihmisille kuuluvia vaiko ei - ts. kohdellaanko vähemmistöjä tasapuolisesti suhteessa kantaväestöön.
  • Autetaanko heikompia vaiko ei - ts. suljetaanko rajat humanitaariselta maahanmuutolta.

On helppo nähdä, miksi esimerkiksi Timo Soini ei edes halua poistaa natsien kanssa yhteistyötä tekeviä kansanedustajia puolueestaan, sillä nuo kyseiset natsit edustavat puhtaasti Timo Soinin ja siten perussuomalaisten arvomaailmaa. Kun Perussuomalaisessa puolueessa kansanedustajien on hyväksyttyä politikoida natsien kanssa, ei kai voine vetää muuta johtopäätöstä kuin sen, että suomalaiskansallinen versio kansallissosialismista on myös ulkoministerimme mielestä ihan hyvää politiikkaa ja että kansallissosialismi on perussuomalaista politiikkaa tukevaa toimintaa. Tämän olemassa olevan yhteyden vuoksi kansallissosialismin hyväksyminen on vääjäämättä myös osa maamme poliittista linjaa. Ja se kyllä näkyy puheina islamin asemasta, kulttuurimarxismista, punavihreästä kuplasta, pakolaisten vapaan kulkemisen rajoittamisena sekä perinteisten sukupuoliroolien ensisijaistamisesta.

Useat perussuomalaiset kansanedustajat myös julkisesti ovat tukeneet SVL:n tukemia aatetovereita Soldier Of Odineja, joista olen alusta asti todennut heidän olevan äärioikeiston ja natseilun kadulla partioiva mainoskampanja. Ja tämä, hyvät ihmiset, on minusta aika karmivaa, sillä juuri tuo on se tapa, jolla oikeistopopulismin teemoja vain ylläpidetään, normalisoidaan ja uusinnetaan ja siksi nuo kaduilla kulkevat mainostolpat muuttuvat kokoansa suuremmiksi.

Perussuomalaiset poliitikot Olli Immosesta, Teemu Lahtisesta aina Jussi Halla-ahoon asti, julkisesti haikailevat aseita osaksi arjen ratkaisuja ja jotka tympeässä isänmaallisuuden retoriikassaan uhoavat Suomen Sisulaista Suomea sekä vallankumousta luodakseen valtion, jossa on yksi Kansa, yksi Kulttuuri, yksi Kieli, on kyse asiasta, johon yhteiskunnan tulisi puuttua. Ja sama kaiku on askelten natseilla ja Odinin temppeliritareilla sekä tietenkin perussuomalaisten äärioikeistoa normalisoivine puheineen:

-"SVL:n ensimmäinen johtaja ja keulakuva Esa Henrik Holappa sanoo, että käsitteiden ja termien uudelleenmäärittely on tietoinen strategia koko äärioikeiston keskuudessa.

- Mikäli viholliset käyttävät jotain sanaa positiivisessa mielessä, esimerkiksi suvaitsevaisuus ja suvaitsevaiset, niin äärioikeisto pyrkii antamaan sanalle aivan uuden merkityksen, sanoo Holappa. Suvaitsevaisten kohdalla tämä prosessi on edennyt seuraavasti:

Äärioikeistolaiset väittävät, että suvaitsevaiset haluavat päästää maahan aggressiivisia ja vaarallisia maahantunkeutujia, jotka vievät valkoisten suomalaisten elintilaa.

Siksi suvaitsevaisten katsotaan tukevan valkoisiin suomalaisiin kohdistuvaa kansanmurhaa. Tämän vuoksi he ovat yhtä pahoja kuin natsit omine kansanmurhineen. Tämän logiikan mukaan äärioikeisto väittää, että ”suvakit” ovat niitä todellisia natseja.

Pikkuhiljaa ääriliikkeiden terminologia siivilöityy valtavirtaan ja alkaa värittää julkista keskustelua. Tämä taas edistää ääriainesten agendaa."-

Tämä puhe on kuin suoraan Olli Immosen, Laura Huhtasaaren - tai miltei kenen tahansa itsensä maahanmuuttokriittiseksi identifioivan kynästä. Joko te alatte ymmärtämään, miten syvällä äärioikeistolaisessa arvomaailmassa eräs hallituspuolueemme on ja mihin oikeasti perustuu ns. maahanmuuttokritiikki?

Suomen Sisu. Olli Immonen. Timo Hännikäinen. 612. SVL. Soldiers Of Odin. Eugen Schauman- sessio. Yhtä ja samaa pyrkimystä tehdä suomalaisesta natsiskenestä katu-uskottava poliittinen toimija.

Kun miettii, että Suomen Sisulla on kansanedustajansa Olli Immosen toimesta on jo pitkä jatkumo Timo Hännikäisen kanssa miltei identtisiä puheenvuoroja, joissa hän unelmoi valkoisen miehen ylivertaisuudesta, vallankumouksesta sekä vieraiden kulttuureiden poistamisesta Suomen etnisesti yhdenmukaisesta maisemasta ja hän tekee em. arvoihin perustuvaa politiikkaa puolueen kansanedustajana, niin ei kyse ole enää mistään yksityisajattelusta: kyse on myös Perussuomalaisten linjasta. Tämä on hyvin yksinkertaista.

Meille on kehittymässä yhteiskuntaamme normalisoituva natsiongelma. Näistä asioista on saatava puhua. Ja vielä niiden oikeilla nimillä.  Fasismi on luikerrellut hiljalleen suomalaisen politiikan ja julkisen keskustelun valtavirraksi. Se ei enää hätkähdytä ketään. Ja se on ollut tarkoituksin kaikilla näillä Immosen, Hännikäisen, Huhtasaaren ja muiden suominatsien julkisilla performansseilla: tehdä fasismista arkipäivää, validi kannanotto.

Suomen Sisu sanoo näin:

-”Se, että keskitymme hoitamaan ainoastaan taudin oireita, eli rajoittamaan maahanmuuttoa, ei poista koko sairautta. Ongelman ydin ei nimittäin ole pelkkä massamaahanmuutto sinänsä, vaan Euroopan kansakuntien identiteetin, yhteisöllisyyden ja itsesuojeluvaiston heikko tila.

Niin kauan kuin eurooppalaiset eivät kykene sytyttämään oman identiteettinsä paloa ja yhteisöllisyyden liekkiä uudelleen, tulee maahanmuuton pysyvä pysäyttäminen ja oman kansan puolustaminen olemaan käytännössä erittäin vaikeaa.

Rapistunut identiteetti olisi elvytettävä ja yhteisöllisyys löydettävä uudelleen, jotta Euroopan kansat ymmärtäisivät ryhtyä laajassa mittakaavassa puolustamaan kaikkea sitä arvokasta, mitä he maahanmuuton ja monikulttuurisuuskehityksen seurauksena tulevat lopullisesti menettämään.”-

Identiteetti, vaikka kansanmurhalla. Älkää sanoko, että teitä ei varoitettu. Teille kerrottiin tämä kaikki jo aiemmin. Kuten Sakari Timonen tiivisti:

-"Ja samaan aikaan jossain tervehditään hakaristilippua ja suunnitellaan terrori-iskuja. Katunyrkkinä partioi jo Suomen Vastarintarintaliikkeeltä luvan toimintaansa pyytänyt ja saanut Soldiers of Odin-järjestö.

Kyllä te tiesitte. Miten olisi, jos rupeaisitte piittaamaan?"-

Olen samaa mieltä. On aika alkaa piittaamaan.