Missä ruumis, siellä rasisti #SebastianTynkkynen

 

Saksassa on tapettu nainen. Tappaja oli syyrialainen mies. Mies oli turvapaikanhakija.

Naisen ruumis ei ehtinyt vielä edes jäähtyä, kun Sebastian Tynkkynen vaati jo lopullista ratkaisua pakolaiskriisiin ja kaikkien pakolaisten sullomista leireille. Kun suomalainen pitkän linjan rasisti hyppää kuolleiden ihmisten selkään, hän toimii näin:

Ja tämän avauksen kommenteissa kompattiin ehdotusta:

Ja vain tuokio sitten Sebastian Tynkkynen toivoi islamin kitkemistä pois Suomesta:

Rasismia ja ruumiiden häpäisyä. Niistä on Sebastian Tynkkynen tehty. Edes ruumiiden ei anneta jäähtyä, kun rasistit jo tanssivat tangoa haudoilla ja lietsovat vihaa.

Minusta tuntuu, että Sebastian Tynkkynen on ottamassa itselleen käytännössä jo unohdetun James Hirvisaaren roolia kansakunnan virallisena profeettana, jonka piti huomiota saadakseen lietsoa jatkuvasti vihaa ja kun ketään ei kiinnostanut, niin sitten lietsottiin lisää vihaa ja kun ketään ei edelleenkään ihan oikeasti kiinnostanut, niin sitten sitä vihaa alettiin lietsomaan Seppo Lehdon kanssa - ja tänään James Hirvisaari onkin jo siinä kuosissa, että kutsuu Breivikiä ihan oikeasti Nostradamuksen kaltaiseksi profeetaksi. Lujaa on Jameksella mennyt ja nyt vauhdissa on herra Tynkkynen! Sebastian Tynkkynen onkin jo aloitellut tällä viikolla tuota profeetan uraansa:

Sebastian Tynkkysen profetia on vanhaa Eurabia- myytin uudelleen lämmittelyä muslimeista, jotka tappavat. Samaa ovat toistaneet niin monet rasistit ympäri Eurooppaa Breivikiä myöten, että sitä toivoisi jo jotain raikkaampaa ja tuoreempaa dystopiaa, mutta ei nyt Tynkkyseltäkään oikein irtoa.

Harmittavaa herra Tynkkysen sanoman suhteen on myös se, että PEW ei ennusta islamin olevan suurin uskonto tulevaisuudessa Euroopassa. PEW nimittäin ennustaa muslimeita olevan 10% Euroopan asukkaista vuonna 2050. Faktat eivät toki saa hyvää profetiaa pilata ja mikään tosiasiahan ei ole oleellinen, kun tulevaisuutta ollaan pelastamassa isänmaan eetoksen elähdyttämänä. Ja ovat tosiasiat sitten mitä tahansa, niin profeetta tietää aina paremmin ja kaltaiseni elähtänyt suvakkihuora on väärässä.

Tynkkyselle on profetiassaan meille selvä viesti: enemmän muslimeita tarkoittaa 'islamisaatiota' ja tämä 'islamisaatio' tarkoittaa meidän kuolemaamme väkivalloin. Luit aivan oikein: jostain syystä herra Tynkkynen uskottelee, että muslimit surmaavat meidät. Sitä minä en vain tajua, että maailmassa on nyt sellaiset vajaa 2 miljardia muslimia, niin missä ovat ne valtaisat ruumisröykkiöt? Ovatko nykymuslimit huonoja muslimeita, jotka eivät toteuta uskonnollista DNA:taan ja keskity verikekkereihin? 2 miljardia ihmistä ja he verenhimoissaan saavat vain joitain satoja ruumiita aikaiseksi Euroopassa vuosittain? Onhan tuo nolo suoritus. Pelkästään Meksikossa sentään huumejengit saavat hengiltä kymmeniä tuhansia vuosittain, joten täytynee kiittää jumalia ja muita korkeampia voimia siitä, että meksikolaiset eivät ole muslimeita. Jihadisteja toki on aivan liikaa ja he ovat vaarallisia, mutta eivät he ole yhtä kuin islam. Siihen on syynsä, että jihadisteja kutsutaan äärimmäisiksi (sillä sitä he ovat islamin ääritulkintoineen).

On toki myös olemassa se vaihtoehto, että meidän täytyy hyväksyä Eurabian olevan myytti, eikä mitään verilöylyä ole edes tulossa, mutta selitäpä tämä vaihtoehto profeetalle. Niinpä. Sen jälkeen nimittäin toivotaan suvakille perseraiskauksia. Jälleen kerran. Eivät nuo keksi edes uusia solvauksia saati uusia dystopioita.

Sebastian Tynkkysen tarinoinnissa ei ole mitään uutta. Hänelle maahanmuuttajan rikos on maahanmuuttopolitiikan syy. Yhtä nerokasta olisi kantaväestön rikollisuudesta syyttää liian löysää synnytyspolitiikkaa, sillä synnytys mahdollisti rikollisen syntymisen. Jos lopetetaan lisääntyminen, niin silloinhan rikollisuuskin loppuu, eikö vain? Ei liene muuta vaihtoehtoa, kuin huutaa suureen ääneen, miten holtiton lisääntymispolitiikka on lopetettava! Kaikki potentiaaliset äidit leireille Euroopan ulkopuolelle, jumalauta! Olen pohtinut myös alkuräjähdyksen syyttämistä kaikesta pahasta. Sillä ilman alkuräjähdystä ei pahaa edes olisi! Alkuräjahdyshän loi edellytykset pahuudelle, joten alkuräjähdys näyttäisi selittävän pahuuden,Tauskin musiikin, terrorismin ja jihadismin. Alkuräjähdys ON kiellettävä ja sen vaikutukset on minimoitava NYT.

Minä kerron teille nyt salaisuuden: ihminen dorkailee.

Kun ihmisiä tulee muualta tai niitä syntyy tänne, osa näistä dorkailee.

Kun yhteiskunnassa on epätasa-arvoa ja eriarvoisuutta, ihminen dorkailee.

Kun ihmisiä on paljon pienessä tilassa ja sosiaaliset ongelmat kasautuvat, ihminen dorkailee.

Kun joku haluaa vihata ja ihminen saa vihaansa sopivaa vihapuhetta, ihminen dorkailee.

Kun ihmistä kohdellaan huonosti, hän dorkailee.

Kun ihminen on ihminen, hän dorkailee.

Oikeasti: kun Eurooppaan saapuu vuosittain yli miljoona ihmistä, joku väistämättä tekee rikoksia. Joku tuosta määrästä väistämättä dorkailee. Ja kun väkivaltarikollisia tuosta joukosta on vain häviävän pieni osa, on vain etovaa tuomita ja syyllistää kaikki pakolaiset ja tässä tapauksessa myös syyrialaiset. Tämä ei tarkoita, etteikö maahanmuuttoon liittyisi haasteita, sillä ei se helppoa ole, kun ihmisiä saapuu niin monesta eri paikasta erilaisin lähtökohdin. Mutta nämä leirityspuheet eivät palvelee ketään. Paitsi tietenkin rasisteille tulee tuosta Tynkkysen hupsuttelusta lämmin ja pörröinen olo.

Mutta järki ei ole profeetan vahvuus ja siksi leirityksia tarjotaan vaihtoehtoina kuin lopullisena ratkaisuna. On jotenkin surullista todeta sama asia aina vuodesta toiseen: missä ruumis, siellä rasisti. Ville Ranta kertoo tämän hyvin verrattomasti ja selkeästi:

Ja hyvä Saksa, minä toivon sinulle voimaa tuoreiden tapahtumien vuoksi. Kuten toivon kaikille, jotka ovat kohdanneet terrorismin ja väkivallan pimeyden.

Meidän muiden ihmisten velvollisuus on näyttää myös terroristeille, että meitä ette nujerra. Meidän velvollisuus on myös edelleen sanoa rasisteille ja muille ruumiilla ratsastajille, että jättäkää ruumiit rauhaan. Tuo rasistinen nekrofilianne on ällöttävää.

Ja meidän velvollisuutemme on myös kertoa Sebastian Tynkkyselle, että hän on vain vanhoja tarinoita kierrättävä paska profeetta. Ei mitään muuta.

MOT